Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Payal, Apaydın'a destek verecek

Payal, Apaydın

Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu kongreye gidiyor.

Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu kongreye gidiyor.
Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın'la birlikte hareket edeceklerini açıkladı.
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu 30. Olağan Genel Kurula gidiyor. Toplam 15 gündemin görüşüleceği toplantıda, konfederasyon yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimleri yapılacak.
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yönetim kurulunun 24 Nisan 2014 günü yapılan yönetim kurulu toplantısında, federasyonun 30. Olağan Genel Kurulu'nun 3 Haziran 2014 Salı günü saat 09:00'da Ankara-Çankaya ATO Conresium Salonunda yapılacağı öğrenildi.     
Baştarafı Sahife 1'de
Konfederasyon seçimleri öncesi destek vereceği aday hakkında bilgi veren Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, halen Konfederasyon Başkanlığını yürüten Fevzi Apaydın'ı Erdek Konfederasyon delegeleri olarak destekleme kararı aldıklarını kaydetti.
Federasyonun kurulduğu 1953 yılından bu yana pek çok mücadelenin içinden geçmiş, şoför esnafından aldığı güç ile birlik ve beraberliğimizi azami ölçüde bir arada tutarak bugünlere gelmesine katkı verdiğine inandığımız Konfederasyon Başkanımız Fevzi Apaydın'ın, yaptığı her uygulamasıyla teşkilatımızı ayakta tuttuğu gibi, ülkemize hem ekonomik hem de sosyal anlamda katkıda bulunmuştur diye konuştu.
Başkan Payal; kamyon, kamyonet, minibüs, servis araçları, özel halk otobüsçüleri ve taksici esnafı ile bir bütün olarak, mesleğimizin ve sektörümüzün tüm sorunlarını, üstelik dünyada değişen tüm koşulların günümüzde ve çok yakın gelecekte önümüze koyacağı zorlukları ve buna karşın üretilmesi gereken mesleki ve yapısal politika değişikliklerini yakından ve dikkatle takip eden Başkanımız Apaydın'ın, göreve geldiği tarihte bugüne kadar ki en büyük ilkesinin, dürüst güvenilir ve tarafsız yöneticilik yaptığını, teşkilatımızın her ferdini hiçbir ayrım yapmadan kucakladığını takdirle karşıladıklarını bildirdi.
Bu güç ve sorumluluk duygusu ile esnafımızın ekonomik ve sosyal gelişimi için üstlendiği görevi başarıyla yerine getirdiğine inandığımız konfederasyon Başkanımız Fevzi Apaydın'ı 3 Haziran Salı günü yapılacak kongrede Erdek heyeti olarak destekleme kararı aldıklarını yineleyen Payal, federasyon genel kurulunda kendisi dışında Şeref Yüksel, Aziz Aycan, Erdoğan Abaş, Hasan Sarbay, Ufuk Kaya ve Ersin Eroğlu'nun yer alacağını açıkladı.
Haber : S. Ertan




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı